Polo Shirt Printed Cotton Ted Baker Floral 3R4Lq5ScAj
jan8
Posted on by

Ook dit jaar lees ik elke dag een kaartje van het FLOW kalendertje. Soms komt er een kaartje voorbij met een tip of spreuk die ik leuk vind, omdat ik dit ook zo doe of vind. Daar kan ik dus  weer mooi een stukje over schrijven.
Buffalo Suede Pu Imi Sandalen39 312339 Pat Enkelbandje Dames Eu 8mNwvn0OZoals het kaartje van afgelopen woensdag over het notitieboekje.

Ik schrijf ook heel veel “kattebelletjes” voor mezelf op. Zo heb ik naast mijn bed een schrift liggen. Als me iets te binnen schiet, kan ik het gelijk opschrijven. Meestal doe ik dit in het donker, waardoor het gekrabbel de volgende dag bijna niet te lezen is, maar á la, ik was mijn gedachten even kwijt en na het besturen van het gekrabbel kom ik er vaak wel uit.

Voor mijn voorbereidingen voor school, gebruik ik ook een schrift. Hierin zitten heel wat geeltjes met kattebelletjes waar ik aan moet denken. Vragen voor collega’s, klaarleggen van het een en ander, denken aan dit of dat. Heerlijk als het is gedaan en er weer een geeltje naar de prullenbak kan. In mijn agenda zijn ook geeltjes (en groentjes) te vinden. Met bijvoorbeeld de reminder voor de deadline van de badmintonnieuwsbrief, die ik elke maand moet versturen, belangrijke dingen die ik écht als eerste moet doen als ik achter de laptop zit enz. enz.

Ook de ideeën voor deze weblog schrijf ik op een geeltje, want zoals op het kaartje staat: binnen 3 minuten ben je je idee misschien weer kwijt. Kattebelletjes zorgen er ook voor dat ik niet alles hoef te onthouden, omdat het dan tenslotte al op papier staat. Hoewel … de laatste tijd probeer ik niet álles op te schrijven. Ik wil mezelf ook trainen om “eenvoudige” dingen “gewoon” te onthouden.

Filed under Van alles and tagged ,

Zwarte Herenschoenen Zwarte Geox Zwarte Herenschoenen Zwarte Zwarte Geox Geox Herenschoenen Geox Herenschoenen Geox Herenschoenen F1cKJ3Tl

,
| Leave a comment
Zwarte Herenschoenen Zwarte Geox Zwarte Herenschoenen Zwarte Zwarte Geox Geox Herenschoenen Geox Herenschoenen Geox Herenschoenen F1cKJ3Tl